Klantervaringen

Bekijk hoe onze klanten onze diensten ervaren

 • SCALE IT

  Betere samenwerking door inlevingsvermogen van Bright-Octopus

  Wat ons enorm geholpen heeft is dat de consultants van Bright Octopus beide managers zijn geweest bij Managed serviceproviders. Zij hebben ook aan onze kant van de tafel gezeten en dat maakt de samenwerking een stuk makkelijker.

 • Nationaal Restauratiefonds

  Vanaf dag 1 in controle

  Tijdens de implementatie van ons servicemanagement tool zijn we vanaf dag 1 in controle. We weten niet alleen waar het goed gaat, maar ook waar we kunnen bijsturen. Zowel intern als met externe partners. Het is een echte SIAM-oplossing.

 • Stern Group

  Een leverancier die de extra stap zet!

  De samenwerking met Bright Octopus is super! Ze zijn pragmatisch, delen hun kennis met het team en zijn altijd bereid die extra stap te zetten. Ze hebben ons tijdens het hele proces goed begeleid.

 • Attero

  We hebben eindelijk weer vertrouwen dat we de controle terug hebben in onze organisatie.

  Door de samenwerking tussen Bright Octopus en ons IT, is er een zeer intuïtief self service portaal neergezet waar onze eindgebruikers ontzettend tevreden mee zijn. Door de continue ontwikkeling van het Self Service-portaal, ondersteund door een steeds groeiend aantal kennisartikelen, worden gebruikers automatisch doorverwezen naar de juiste oplossing, waardoor ze zelfredzaam blijven.